Kärcher koleso nafukovacie k vozíkom značky Kärcher
Manipulačné vozíky koleso nafukovacie k vozíkom značky Kärcher

koleso nafukovacie k vozíkom značky Kärcher

Manipulačné vozíky Kärcher

Dostupnosť: skladom

Priemer 260 mm. Použitie vozíky 11990, 11991, 11988,  11987.

Ponuka platná k 3.10.2023

14,20 EUR
Na sklade

Priemer 260 mm. Použitie vozíky 11990, 11991, 11988,  11987. Viac informácií o produkte "koleso nafukovacie k vozíkom značky Kärcher"

Firma Kärcher, známa svojou ikonickou žltou a čiernou farbou a vysokým výkonom, sa stala synonymom pre čistotu a kvalitu vo svete čistiacich zariadení a technológií. Historický vývoj a aktivity tejto nemeckej spoločnosti poskytujú zaujímavý pohľad na to, ako sa stala lídrom na trhu s vysokotlakovými čističmi a ďalšími čističmi.

História
Firma Kärcher bola založená v roku 1935 Alfredom Kärcherom v nemeckom meste Winnenden. Od svojho začiatku sa spoločnosť venovala vývoju a výrobe vysokotlakových čističov. V priebehu rokov sa Kärcher stala prelomovým inovátorom v oblasti čistenia, pričom vytvárala rôzne typy čističov pre domácnosti, komerčné podniky a priemyselné odvetvia.

Zameranie a Produkty
Hlavným zameraním spoločnosti Kärcher je výroba a vývoj čističov a príslušenstva na čistenie. Ich portfólio produktov zahŕňa vysokotlakové čističe, parné čističe, vysávače, čističe podláh, a mnoho ďalších zariadení, ktoré pomáhajú zákazníkom dosiahnuť optimálnu čistotu a hygienu. Okrem toho Kärcher vyrába aj zariadenia na čistenie a údržbu vonkajších plôch, ako sú stroje na umývanie áut, fasád a verejných priestranstiev.

Globálna Prítomnosť
Firma Kärcher sa rýchlo rozšírila po celom svete a má dnes viac ako 100 dcérskych spoločností a pobočiek v rôznych krajinách. Jej centrála sa nachádza v Winnendene, Nemecko, no výrobné závody a distribučné centrá sú rozmiestnené po celom svete. Táto globálna prítomnosť umožňuje spoločnosti Kärcher efektívne pokryť potreby zákazníkov po celom svete a poskytovať špičkovú službu.

Inovácie a Udržateľnosť
Kärcher neustále investuje do výskumu a vývoja, aby vytvárala ekologicky šetrné a energeticky efektívne produkty. Spoločnosť sa tiež angažuje v udržateľných iniciatívach a snaží sa minimalizovať svoj environmentálny dosah prostredníctvom výrobných procesov a výberu materiálov.

Export a Globálna Prítomnosť
Kärcher exportuje svoje produkty do viac ako 190 krajín po celom svete, a to prostredníctvom svojej rozsiahlej distribučnej siete a partnerstiev. Jej produkty sú široko využívané v rôznych odvetviach, vrátane priemyslu, stavebníctva, poľnohospodárstva a domácností.

Kärcher je symbolom spoľahlivosti, výkonnosti a inovácií v oblasti čistiacich technológií. S globálnou prítomnosťou a dlhou históriou inovácií je táto nemecká spoločnosť pripravená pokračovať v poskytovaní výnimočných riešení pre čistotu a údržbu vo svete.

Vývoj ceny

Najnižšia cena: 14 EUR
Najvyššia cena: 15,1 EUR



Overiť aktuálnu cenu

 Kärcher

Priemer 260 mm. Použitie vozíky 11990, 11991, 11988,  11987. Viac informácií o produkte "koleso nafukovacie k vozíkom značky Kärcher"
120,48 EUR
Detail
Hore