Makita  Mini kompresor do auta 18V 1x3Ah DMP180 značky Makita
Kompresory Mini kompresor do auta 18V 1x3Ah DMP180 značky Makita
Značka: Makita

Mini kompresor do auta 18V 1x3Ah DMP180 značky Makita

Kompresory Makita

Dostupnosť: skladom

Mini kompresor do auta 18V 1×3Ah DMP180

Ponuka platná k 14.9.2023

162,14 EUR
Na sklade

Značka Makita je jedným z popredných výrobcov elektrického náradia na svete. S bohatou históriou a povesťou spoľahlivosti, sa stala obľúbenou značkou medzi profesionálnymi remeselníkmi, stavebníkmi a majiteľmi domov.

História značky Makita siaha až do roku 1915, keď bola založená v Japonsku. Odvtedy sa stala synonymom pre výkonné a spoľahlivé nástroje pre rôzne odvetvia. Makita sa špecializuje na výrobu rôznych elektrických nástrojov, vrátane vŕtačiek, brúsok, píl, skrutkovačov a mnoho ďalších.

Jedným z význačných aspektov, ktorý robí značku Makita obľúbenou, je jej dôraz na kvalitu. Ich nástroje sú navrhnuté tak, aby odolávali náročným pracovným podmienkam a zároveň poskytovali optimálny výkon. Makita je známa svojou spoľahlivosťou a dlhou životnosťou nástrojov, čo robí jej produkty vhodnými pre profesionálnych používateľov.

Značka Makita tiež sleduje inovácie v odvetví. Investuje do výskumu a vývoja, čo vedie k vytváraniu nových technológií a funkcií, ktoré zlepšujú produktivitu a efektivitu používateľov. To zahŕňa vývoj výkonnejších batériových technológií a inteligentných systémov riadenia nástrojov.

Produkty značky Makita sa vyrábajú v rôznych častiach sveta, vrátane Japonska, Číny, Spojených štátov a ďalších krajín. Táto globálna prítomnosť umožňuje Makita poskytovať kvalitné nástroje svojim zákazníkom vo viacerých krajinách.

Makita je obľúbenou značkou vďaka svojej povesťou spoľahlivosti a kvality. Je dôveryhodným partnerom pre profesionálnych remeselníkov, stavebníkov a majiteľov domov, ktorí si potrpia na výkonné a spoľahlivé nástroje, ktoré im pomáhajú dosiahnuť svoje pracovné ciele. Globálna prítomnosť na trhu a záväzok voči kvalite robia značku Makita jedným z lídrov v odvetví elektrického náradia.

Dielňa a Kompresory Makita

 Makita

Hore