Pilana  Pílový kotúč SK 140x2, 6x20 z10,  5391 WZ,   značky Pilana
Elektrické náradie Pílový kotúč SK 140x2, 6x20 z10, 5391 WZ, značky Pilana
Značka: Pilana

Pílový kotúč SK 140x2, 6x20 z10, 5391 WZ, značky Pilana

Elektrické náradie Pilana

Dostupnosť: skladom

Pílový kotúč SK 140×2, 6×20 z10, 5391 WZ, PILANA

Ponuka platná k 10.10.2023

16,79 EUR
Na sklade

Značka Pilana je dlhoročným výrobcom píl a nástrojov so sídlom v Českej republike. S bohatou históriou a tradičným zameraním, sa Pilana stala renomovaným názvom v odvetví píl a nástrojov na obrábanie dreva a kovu.

História značky Pilana siaha až do roku 1903, keď bola založená v Českej republike. Od tej doby sa Pilana postupne rozrástla a špecializuje sa na výrobu rôznych typov píl, pilových kotúčov, fréz a ďalších nástrojov pre remeselníkov a drevárov.

Jedným z význačných aspektov značky Pilana je jej dôraz na kvalitu a precízne spracovanie výrobkov. Ich píly a nástroje sú známe svojou spoľahlivosťou a výkonom, a často sa používajú v tradičných remeselných odvetviach.

Pilana si udržiava svoju tradíciu a zároveň sa snaží držať krok s modernými technológiami. Investuje do vývoja nových materiálov a technológií, ktoré zlepšujú efektivitu a trvanlivosť jej nástrojov. To zahŕňa vývoj rezacích hran a držiakov s dlhou životnosťou.

Výrobky značky Pilana sú vyrobené v Českej republike, a táto krajina má bohatú históriu v oblasti výroby nástrojov a strojov. Táto tradícia pomáha zachovať kvalitu a spoľahlivosť produktov Pilana.

Sídlo spoločnosti Pilana sa nachádza v Písku, Českej republike, a jej výrobky sa distribuujú do rôznych krajín po celom svete. To umožňuje značke Pilana ponúkať svoje spoľahlivé nástroje a píly drevárom, remeselníkom a strojárom v rôznych častiach sveta.

Značka Pilana je uznávaným výrobcom píl a nástrojov s bohatou históriou a tradíciou. Je ideálnym výberom pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé nástroje s tradičným remeselným charakterom a dôrazom na kvalitu spracovania. Produkty značky Pilana si zachovávajú svoju trvalú hodnotu a sú obľúbené medzi profesionálnymi používateľmi.

 Pilana

Hore